Masterclass

Voor de jaarlijkse Masterclass van E-MAD krijgt dit jaar een spannende nieuwe wending.
Dit jaar bestaat de E-MAD Masterclass uit maarliefst 10 tekenavonden!

We zullen ons tijdens deze avonden richten op:

– het tekenen van verschillende histologische preparaten onder leiding van dokter C.J. Vissers, patholoog-anatoom en tevens docent van het jaar 2013.

– het tekenen van levende (body builder!!) modellen zodat we vast kunnen leggen hoe veel spieren er wel niet zichtbaar kunnen zijn van buiten af

– het tekenen van neurologische preparaten

– het tekenen van echte embryo’s in het Natuur Historisch museum! Deze collectie is momenteel niet zichtbaar voor de bezoekers van het museum, maar wel voor ons, een kans om niet te missen dus!

– het observeren van kunst om zo je blik als toekomstig arts uit te breiden en te leren kijken naar de patiënt als geheel

Selectieopdracht: Je kunt je aanmelden om mee te doen aan de Masterclasses van E-MAD door een selectieopdracht in te leveren.  Selectieopdrachten tot nu toe:

2015    Het Oor
2016    De Neus
2017    Het Oog

E-MAD Masterclass 2017: Informatie over de volgende E-MAD Masterclass en over de selectieopdracht daarvoor staat op de pagina “Selectie Masterclass 2017′.

De deelnemers selecteren hun beste tekening voor de E-MAD tentoonstelling aan het begin van het volgende studiejaar. Dit zijn enkele producten van de E-MAD Masterclass 2015:

tekening Judithtekening Laratekening Rogiertekening Maaiketekening xxxtekening y